Hygiëne in de Salon

Hygiëne is erg belangrijk in de salon. Ik probeer dan ook zo hygiënisch mogelijk te werken. In onderstaande punten kun je lezen hoe ik met hygiëne om ga.

Lees meer...
 

Verwen niet alleen uw handen met een manicurebehandeling, maar laat ook uw voeten eens een ware metamorfose ondergaan.

Aan voeten wordt de minste aandacht besteed. Terwijl ze juist het meeste te verduren hebben. De hele dag dragen uw voeten uw hele lichaam.

For Your Beauty werkt met een professionele pedicure motor, waardoor de pedicure behandeling niet pijnlijk of onprettig ervaren zal worden. Heeft u last van likdoorns, eelt of pathalogische nagels, For Your Beauty helpt u er snel vanaf. Loop niet langer op pijnlijke voeten, maak snel een afspraak en ervaar het verschil.

Ook hygiene staat bij For Your Beauty zeer hoog in het vaandel. Na elk gebruik worden de instrumenten gedesinfecteerd in een Ultrasoon. Ook tijdes de behandeling worden de instrumenten en voeten continue gedesinfecteerd met een 70 % alcoholoplossing. Er wordt uitsluitend met handschoenen en tijdens het freezen met een mondkapje gewerkt.

Ook is een spa pedicure aan te bevelen. Wat dacht u van een peeling, een masker of een heerlijke ontspannende massage? Een paraffinepakking is een weldaad voor uw voeten.

We werken met de uitgebreide producten lijn van LCN.
De producten veranderen een normale voetverzorging in een luxe voetverwenning. Ze zijn geformuleerd met de beste natuurlijke extracten en essentiële oliën. Het is een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest.

 

 


© 2018 For Your Beauty